Монтажни куки за керемиден покрив

Монтажни куки от неръждаема стомана за фотоволтаични конструкции върху керемиден покрив

регулируема кука за керемиден покрив

Регулируема кука изработена от неръждаема стомана за монтаж на фотоволтаични инсталации върху кермиден покрив Дебелина на материала: рамо – 6 mm; основа – 5 mm

Scroll to Top